Cautare

2493 de rezultate pentru "divizia c 2011" (6.60 secunde)
Ford a accelerat dezvoltarea noului model Fiesta, care isi va provoca adversarii in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri FIA WRC 2011, ca urmare a confirmarilor privind regulamentul tehnic.Decizia referitoare la specificatiile tehnice aplicate incepand din sezonul viitor a fost una cruciala pentru Ford Europa si partenerul sau M-Sport in demararea dezvoltarii autovehiculului derivat din modelul de succes Fiesta de serie.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza, potrivit ultimului raport, ca Romania va inregistra in 2011 cea mai buna performanta economica din Europa, cu o crestere a PIB-ului de 5,1%, cu toate ca pentru acest an a coborat estimarea de crestere economica de la 1,3% la 0,8%.
"In momentul de fata nu discutam de disponibilizari, discutam de o necesara restructurare a sectorului bugetar, care va trebui facuta pana la inceputul anului viitor, in asa fel incat baza de la care se pleaca in 2011 sa fie una sanatoasa", a afirmat el.
La sfarsitul misiunii de evaluare a FMI, Jeffrey Franks a declarat ca in lipsa masurilor luate de Guvern, deficitul bugetar ar fi ajuns la 9,1% din PIB in 2010, ceea ce ar fi fost nesustenabil si ca se asteapta la o crestere economica abia la finele anului 2011.
Masurile ar trebui sa fie aplicate din 2011. ... din 2011 impozitele s-ar putea mari, scrie Le Figaro. ... Datele exacte vor fi comunicate din iulie, cand va fi adoptat proiectul de buget pe 2011.
Salariile si toate veniturile reduse acum cu 25% sau mai mult nu vor reveni la nivelul initial pe 1 ianuarie 2011, pentru ca Guvernul nu poate sa aduca venituri la buget.
Daca pana in ianua-rie 2011 ei nu incheie asigurari obligatorii de 10-20 de euro, risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei. ... Proprietarii de locuinte din Romania au ca termen de asigurare sase luni de la data intrarii in vigoare a obligatiei, adica luna ianuarie 2011.
Romania are nevoie de bani pentru acoperirea deficitului bugetar estimat la 5,7 miliarde de euro in 2011. ... ca Romania are nevoie de bani pentru acoperirea deficitului bugetar estimat la 5,7 miliarde de euro in 2011.
Grupul german Lidl&Schwartz, cel mai mare operator de magazine de tip discount din Europa, reintra pe piata craioveana cu un nou centru comercial, care va fi inaugurat cel mai probabil in primavara lui 2011.
Mall-ul va fi gata in octombrie 2011 Compania K&S Electric Power Point, controlata de actionarii dezvoltatorului imobiliar BelRom (firma care dezvolta reteaua de parcuri de retail European Retail Park din Romania) este dezvoltatorul care cumpara suprafata de 12 hectare de la Electroputere Craiova, suprafata pe care exista o hala de productie, dezafectata de compania craioveana.
2011, anul Chinei In primul semestru al acestui an, China a ocupat locul al cincilea in topul primelor zece state din care Romania a realizat importuri, potrivit datelor provizorii publicate de INS.
Pentru tarile cuprinse in studiul Paying Taxes, atat din anul 2006, cat si din 2011, costul impozitelor a scazut in medie cu 5%, timpul necesar respectarii obligatiilor fiscale cu o saptamana si numarul platilor cu aproape patru.
Premierul Emil Boc a anuntat miercuri ca executivul a majorat salariul minim brut pe tara pentru anul 2011 de la 600 la 670 de lei.
Reprezentantii Regiei Autonome de Termoficare (RATrf) Craiova dau asigurari ca din ianuarie 2011 nu se pune problema majorarii pretului mediu local de referinta, care este 194,08 lei/gigacalorie.
a vorbit si de primul trimestru, si de primul semestru si de al doilea semestru din 2011.
Sunt doar cateva dintre prognozele-soc pentru 2011, pe care banca daneza Saxo Bank le lanseaza la sfarsitul acestui an. ... In plus, Facebook ar putea fi cumparat in 2011 de Apple, mai ales ca Steve Jobs s-a aratat interesat de un parteneriat cu site-ul de socializare, noteaza specialistii danezi.
Prima zi din 2011 aduce si primele scumpiri, in special la benzina si tutun, pentru care autoritatile au marit nivelul accizelor.
In 2011, romanii care detin masini cu propulsie hibrida vor plati un impozit cu 50% mai mic. ... • Pentru Mercedes-Benz Clasa C, cu motorizarea diesel de 2.148 cmc,impozitul se ridica la 773 lei.
In vara anului trecut, Radu Berceanu, in acel moment ministru al Transporturilor, aprecia ca Autostrada Cernavoda-Constanta va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2011, dar ca soferii vor putea circula pe acest tronson pe un singur fir, probabil din iunie 2011, cand vor fi incheiate si lucrarile la calea ferata Bucuresti-Constanta.
Sa sugereze ca au solutii pentru 2011, in eventualitatea suspendarii lui Traian Basescu in Parlament. ... 2011 este prea neclar, 2014 este prea departe. ... toata schema Voiculescu-Antonescu se bazeaza pe prea multi daca si pe suspendarea lui Basescu in 2011.
google-analytics.com